Italija Francuska Španija

2018. crtica Icon bus crtica 12d/7n crtica od 299 €

Ljoret de Mar, jedno od najvećih i najlepših španskih letovališta na Sredozemnom moru na obali Kosta Brave, nalazi se na samo 70km od Barselone. Na dugim peščanim plažama, sa brojnim restoranima, barovima, šoping centrima, zabavnim parkovima možete uzivati u ovoj izuzetnoj atmosferi zabave, kupanja i neverovatnog provoda.
Na peskovitim plažama od kojih je najveća gradska plaža Santa Maria i plaža Fenals nalazi veliki broj lepih i luksuznih vila kao i pristojnih hotela kako za porodičan odmor tako i za sve generacije.
Lloret de Mar ima mogućnost da ponudi savršen spoj odmora, uživanja i provoda.

 

LIDO DI JESOLO-VENECIJA-LLORET DE MAR-BARSELONA-KAN-NICA-MONAKO-MONTE KARLO

BUS PREVOZ
12 DANA / 7 PUNIH PANSIONA

 

Termini  putovanja
u 2018.god.

Hotel

Redovna cena aranžmana

Specijalna ponuda
za rezervacije do 30.04.2018.

13. – 24. JUN

Hotel Guitart Central Park Resort & Spa

http://www.guitarthotels.com

349 €

299 €

11. – 22. JUL

409 €

379 €

15. – 26. AVGUST

439 €

399 €

05. – 16. SEPTEMBAR

349 €

299 €

/plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke na dan uplate/
Prijava i rezervacija podrazumeva uplatu u visini od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak u ratama najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje.

 

PROGRAM PUTOVANJA

 

1.DAN: (sreda) BEOGRAD - Polazak iz Beograda u večernjim satima (19h). Putovanje preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi carinskih procedura...
2. DAN: (četvrtak) LIDO DI JESOLO - VENECIJA Dolazak u Lido di Jesolo u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti (sunčanje, kupanje...) ili fakultativni odlazak u Veneciju. Razgledanje grada: Santa Maria dela Salute (panoramski), osvrt na kanal Grande, most Uzdaha, Duždeva palata (ulaz-fakultativno), zatvor, Piazzeta, stub Sv. Teodora i Sv. Marka - Vrata Venecije, Biblioteka, Piazza, Trg Sv. Marka sa istoimenom Bazilikom, zvonik, Toranj sa satom, stara i nova sudnica, Napoleonovo krilo, most Rialto... Polazak ka Španiji u 19h (noćna vožnja).
3. DAN: (petak) LLORET DE MAR Dolazak na Kosta Bravu i Lloret de Mar u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel posle 14h. Ručak. Slobodno vreme (sunčanje, kupanje...). Večera. Noćenje.
4. DAN: (subota) LLORET DE MAR – BARSELONA Doručak. Polazak grupe na celodnevni fakultativni izlet u Barselonu. Grad koji je poznat po flamenku, fudbalu, sangriji, stadionu Nou Kamp, Gaudiju, grad u kome su dočekivali Kolumba sa njegovih putovanja… Barselona, glavni grad Katalonije, drugi je grad po veličini i broju stanovnika u Španiji, ujedno i najveća luka. Jedan je od najlepših i najromantičnijih gradova Evrope. Katalonska lepotica, kako je još nazivaju, stvorena je za one koji uživaju u lepom. Ovaj veličanstveni grad osvaja na prvi pogled svoje posetioce. Tokom cele godine privlači milione turista. Razlog tome je nesumnjivo njegova izuzetna lepota i autentičnost. Posebnu čar gradu daje modernističko arhitektonsko nasleđe najpoznatijeg španskog arhitekte, Antonija Gaudija. U Barsi možete očekivati sve što poželite, od uživanja u umetnosti koju možete pronaći na svakoj fasadi zgrada, do ludog provoda do ranih jutarnjih sati potkrepljenim dobrom hranom, popularnim hitovima u klubovima na plaži ili intimnijom atmosferom uz čašu crnog vina i strasnim flamenkom.
Razgledanje grada: Arena, Ulica Gracija, Kaza Mila, La Batllo, Sagrada Familija (Gaudijevo remek-delo), bulevar Dijagonal, poslovna četvrt, stadion FK Barselona «Camp Nou», Trg Španije sa Nacionalnom palatom i fontanom, Špansko selo, Olimpijsko selo (panoramski), brdo Monžuik sa vidikovcem - foto pauza, Kolumbov
spomenik, Trg Katalonije... Ručak - lunch paket. Slobodno vreme... Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
5. DAN: (nedelja) LLORET DE MAR – FIGUERES Doručak. Prepodnevni poludnevni fakultativni izlet do Figueres-a sa posetom Muzeju - Teatru čuvenog španskog slikara Salvadora Dalija. Povratak u hotel na ručak. Slobodno vreme. Večera. Fakultativni odlazak na flamenko spektakl. Noćenje.
6. DAN: (ponedeljak) LLORET DE MAR Doručak, ručak, večera, noćenje. Slobodne aktivnosti sa mogućnošću organizovanja fakultativnih izleta: Port Aventura, Water World, Marineland, Kastel Medieval...
7. DAN: (utorak) LLORET DE MAR – TOSSA DE MAR Doručak. Fakultativni odlazak u gradić Tossa de Mar. Slobodne aktivnosti. Ručak, večera, noćenje.
8. DAN: (sreda) LLORET DE MAR Doručak, ručak, večera, noćenje. Slobodne aktivnosti
9. DAN: (četvrtak) LLORET DE MAR – BARSELONA Doručak. Slobodno vreme. Ručak. Poludnevni fakultativni izlet u Barselonu: Akvarijum, Rambla na moru, Gotski kvart, Citadela, Pikasov muzej, šetnja Ulicom Rambla,... Večera - lanč paket. Uveče, odlazak do Nacionalne palate na svetski poznati spektakl Magične fontane gde ćemo i mi uživati u nezaboravnom koloritu boja, zvukova i glasova čuvene operske dive Monserat Kabalje i Fredija Merkjurija. Povratak u hotel. Noćenje.
10. DAN: (petak) LLORET DE MAR Doručak. Izlazak iz soba. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Uveče, polazak ka Azurnoj obali. Noćna vožnja.
11. DAN: (subota) KAN - NICA - MONAKO - MONTE KARLO Dolazak u Kan u jutarnjim časovima. Grad Kan se izdvaja na Azurnoj obali svojim glamurom i ekskluzivnošću. Ovaj čuveni mondenski grad ima sav sjaj i zavodljivost Azurne obale: privatne plaže, marine načičkane lukuznim jahtama, elegantne hotele, moderne restorane i uređene bulevare.
Razgledanje grada: šetalište La Kroazet, Filmska palata, otisci šaka čuvenih filmskih zvezda, marina, hotel «Carlton», Ulica Srba... Nastavak putovanja do Nice. Nica se nalazi među pet najnaseljenijih gradova u Francuskoj i predstavlja biser Azurne obale. Ovaj grad je popularna destinacija i za mlade i za stare i ima svašta da ponudi. Panorama grada: Engleska promenada, hotel «Negresko», Notr Dam, Trg Massena... Šetnja gradom: Avenija Jean Medecin, Neptunova fontana, Gradska kuća, Opera, Cimiez, Citadela...
Nakon toga, polazak za Monte Karlo. Slobodno vreme za kupanje i sučanje na obali poznatog mondenskog letovališta. U večernjim satima odlazak do čuvenih kockarnica, obilazak hotela „Paris“ u Monte Karlu, a zatim odlazak do Monaka i obilazak Kneževine: Okeanografski muzej, vrt princa Alberta, Katedrala Sv. Nikole u kojoj je grob Grejs Keli (Gracia Patricia) i princa Renijea, Kneževa palata... Nastavak putovanja prema Italiji... Noćna vožnja.
12. DAN: (nedelja) BEOGRAD Putovanje preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim zadržavanjima po potrebi grupe. Dolazak u Beograd u podnevnim satima.

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Prevoz autobusom visoke turističke klase (TV, AC, DVD) na navedenoj relaciji;
7 punih pansiona (doručak/ručak/večera) obroci-samoposluživanje (švedski sto), u Lloret de Maru u hotelskom kompleksu Guitart Central Park Resort & Spa 3* u 1/2+1 sobama (sobe 1/1; 1/2;1/4 po zahtevu putnika);
Razgledanja po programu;
Usluge turističkog vodiča-pratioca;
Organizacione troškove.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Individualno osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu u visini
pokrića min. 30.000€ po uslovima i cenovniku Sava osiguravajuće kuće po ceni od 1493 RSD (osobe od 19 – 70 god.), a za osobe od 71-80 god. po ceni od 3749 RSD;
Doplata za dvokrevetnu sobu 70 € po osobi
Doplatu za jednokrevetnu sobu 200€;
Turističku taksu za boravak u Kataloniji - Costa brava, plaća se po osobi i danu u iznosu od 0,5€ za hotele 3*, ne plaćaju osobe od 0-16g., na recepciji hotela.
Individualne troškove putnika;
Ostale pansionske i vanpansionske usluge, koje nisu predviđene programom putovanja;
Doplata za rezervaciju željenog sedišta u autobusu 20€;
Doplata za rezervaciju dodatnog sedišta u autobusu 90€.
Fakultativne izlete i ulaznice za lokalitete, objekte i muzeje: karta za brod na relaciji Punta Sabioni-Venecija
Punta Sabioni 20€; celodnevni izlet u Barselonu 25€ (za decu do 12 godina - 20€), poludnevni 20€ (za decu do 12 godina - 10 €), Figueres sa ulaznicom za Muzej 25€, Flamenko šou 25€, Camp Nou 30€; Akvarijum 20€.

 

NAPOMENE:
Program je rađen na bazi minimum 65 putnika koji su platili punu cenu aranžmana!
Za svaki fakultativni izlet potrebno je najmanje 50 osoba koje su platile punu cenu fakultative, u protivnom, cena fakultativnih izleta po osobi mora biti uvećana ili izlet ne može biti realizovan! Za svaki fakultativni izlet potreban je najmanji broj prijavljenih osoba što direktno utiče i na cenu i na mogućnost ili nemogućnost realizacije fakultativnih izleta! Dodatni uslovi za realizaciju izleta, dobijaju se na licu mesta u zavisnosti od situacije i uslova lokalnog organizatora! Fakultativni izleti i ulaznice se plaćaju na licu mesta u eurima, efektivi! Putnici koji putuju na izlete, imaju mogućnost da dobiju lunch packet umesto obroka koji neće koristiti u hotelu i to samo u slučaju ukoliko su izvršili najavu na recepciji najmanje 24h ranije, tj. najkasnije do 12:00h prethodnog dana! Putnik je obavezan da lično podigne svoje lunch packet-e u zakazano vreme i na zakazanom mestu. U protivnom, smatraće se da su obroci redovno iskorišćeni u restoranu i putnik nema nikakvo pravo potraživanja bilo kakavih sredstava i nadoknada na ime neiskorišćenih obroka u hotelu! Obavezno je osiguranje pružanja pomoći za vreme putovanja i boravka u inostranstvu! Ukoliko putnik za putovanje u zemlje šengena poseduje neku drugu, individualnu polisu osiguranja, treba da se kod osiguravajuće kompanije informiše o aktiviranju i korišćenju polise! U slučaju da putnik nije izvršio uplatu u potpunosti do polaska, isto se smatra otkazom putovanja u skladu sa Opštim uslovima putovanja! U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo otkaza aranžmana, odlaganja putovanja, angažovanja manjeg prevoznog sredstva, realizacije putovanja zajedno sa drugim organizatorima istog ili sličnog putovanja, kao i pravo povećanja cene aranžmana, a sve najkasnije 5 dana pred polazak! Organizator putovanja smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima i Programom putovanja, popunjavanjem i potpisivanjem Potvrde/Prijave za putovanje i uplatom novčanih sredstava predviđenih za prijavu i rezervaciju aranžmana! Organizator zadržava pravo izmene pojedinih sadržaja programa, vreme obilazaka i poseta, kao i njihovog redosleda u programu! Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

 

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja ALTA MAREA Beograd i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ALTA MAREA Beograd poseduje Licencu OTP br.106/2016 od 06.10.2016.i Polisu br. 300058742 od 14.09.2017. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije DDOR Novi Sad.

Video