Golf Residence ★★★★

 suncobran600m crtica max 4 crtica PP

Lokacija: Hotel je odlično lociran, udaljen je svega 200 metara od turističkog centra i Marine Port El Kantaoui u okviru koje su smešteni turistički sadržaji, brojni restorani, picerije, poslastičarnice, radnje sa suvenirima i manufakturnom robom. Udaljen je od aerodroma Monastir 30 km, od aerodroma Enfidha 40 km, od grada susa udaljen je 7 km, od golf terena Port El Kantaoui 1 km, poseduje sopstvenu organizovanu hotelsku plažu koja je udaljena od hotela 600 metara. U blizini hotela nalaze se brojni restorani, kafe barovi, mini marketi i prodavnice.

Hotel: Hotel raspolaze sa 230 soba, 24h recepcija, menjačnica. Uz hotelski objekat se proteže se hotelski plac sa velikim otvorenim bazenom, bazenom za decu, koje okružuje lepo organizovana terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima. U okviru hotelskog placa smešten je i mini klub za decu a uz doplatu u okviru hotela gostima je dostupno je tursko kupatilo i masaža. Internet je dostupan u lobiju hotela.
Sobe:
Sve sobe su klimatizovane, opremljene telefonom, sopstvenim kupatilom, Sat-TV. Sef uz doplatu na recepciji.
Sport i zabava:
U okviru hotela postoji teniski teren, fitnes, stoni tenis i bilijar. Na hotelskoj plaži dostupni su razni vodeni sportovi i odbojka. Uz dnevne ulaznice gosti mogu uživati u velikom aqua-parku sa toboganima i bazenima koji se nalazi preko puta hotela, a u blizini Marine oko 200 metara od hotela smešten je veliki zabavni luna park za najmladje.
Obroci:
se služe u glavnom pansionskom restoranu a gostima su tokom dana dostupni i hotelski  a la carte restoran, mavarske kafe, snek bar, American Bar, lobbi-bar. Usluga je Polu – pansion (doručak- večera) ili pun pansion (doručak – ručak – večera), samoposluživanje („švedski sto“)
Agencijska kategorizacija 3*+

Powered by jms multisite for joomla