Hotel Iberostar Royal El Mansour & Thalasso ★★★★★

 suncobran200m crtica max 4 crtica All

Jedan od najkvalitetnijih hotela na severnom Mediteranu. 2014. godine po izboru putnika proglašen je za najbolji hotel u letovalištu Mhdia i dobio prestižnu nagradu putika “Trip advisor travelers' choice 2015 Award-Vinner”
Lokacija: Hotelski kompleks pripada poznatom španskom lancu Iberostar. Udaljen je jedan kilometar od  živopisnog mesta Mahdia. Veliki  hotelski plac smešten je na samoj obali duž jedne od najepših plaža Mediterana. Hotel:
Hotelski objekat poseduje 290 soba,  24h recepciju, menjačnicu. U glavnom restoranu se služe internacionalni specijaliteti, u okviru hotelskog kompleksa postoji više restorana snek barova i kafeterija.
Hotel poseduje nekoliko barova, lobby bar, bar na bazenu, tradicionalni arapski kafe “ Arab” i noćni klub.
Od ostalih sadržaja tu je veliki otvoreni bazen, zatvoren bazen, dečiji bazen i igralište, mini klub. Hotel pruža komfor i visok kvalitet usluga i pogodan je i za najzahtevniju klijentelu.
Sobe: Sobe su prostrane udobne, klimatizovane, modernog enterijera, opremljene sa satelitskom televizijom , telefonom, mini barom. Svaka soba ima terasu i kupatilo sa fenom.
Sport i zabava: Odlično opremljen  fitnes centar, kao i centar za talasoterapiju nude gostima veliki izbor tretmana za lepotu, masaže, saunu i tursko kupatilo.
Od sportskih sadržaja gostima su na raspolaganju teniski tereni, stolovi za stoni tenis, aerobik u vodi, odbojka na plaži, razni sportovi na vodi, jedrenje, kuglanje, streličarstvo. Raznovrstan animacioni sadržaj i tim animatora za klijente  svih uzrasta upotpuniće gostima  boravak u hotelu.
Obroci: se služe u glavnom restoranu u formi švedskog stola  na bazi usluge  all inclusive (sve uključeno).

Powered by jms multisite for joomla