Hotel LTI Bellevue Park ★★★★

 suncobran200m crtica max 4 crtica All

Još jedan od luksuznijih hotela popularnog lanca RIU hotela koji udobnošću i standardima daleko prevazilazi lokalne hotele iste kategorije. Položaj: smešten je u prestižnom delu turističke zone, na sopstvenoj peščanoj plaži. Udaljen je 4 km od marine Port El Kantaui, 13 km od centra grada Susa. Od aerodroma u Monastiru udaljen je 35 km.

Sadržaj: dva restorana i četiri bara. U izizetno lepom parku, punom palmi, uz plažu, nalaze se veliki bazen, igralište i bazen za decu. Hotelska plaža je prostrana, a kupačima se nude i mnogobrojni sportski i rekreativni sadržaji zabave na vodi: kajak, pedalino, jet-ski, letenje padobranom (uz doplatu). Gostima su na raspolaganju teniski tereni, ping pong stolovi, a organizuje se i streličarenje, ronjenje i jahanje, a u okviru hotela je i luksuzni centar za fitnes i relaksaciju (uz doplatu).
Sobe: Hotel ima 387 soba, sve su klimatizovane, sa terasom, telefonom, frižiderom, sefom i balkonom. Kupatila su opremljena fenom za kosu.
Usluga: all inclusive (doručak, ručak, večera - švedski sto), popodnevni snek, poslastice, bezalkoholna i alkoholna pića domaće proizvodnje.
Agencijska Kategorizacija 4*+

Powered by jms multisite for joomla