Iberostar Averroes ★★★★ superior

  suncobran200m crtica max 4 crtica All

Hoteli španskog hotelskog lanaca IBEROSTAR svrstavaju se u najkvalitetnije hotele koji su zastupljeni na ovoj destinaciji. Ovaj hotelski lanac vezan je za najveće evropske turoperatore pa samim tim kategorizacija i hotelski standardi su postavljani prema evropskom trzištu i najčešće izgledom i uslugom daleko prevazilaze lokalne tuniske hotele. Bez obzira na istaknutu kategoriju i broj zvezdica često izgled ili cena ovih hotela zbunjuje turiste koji se nisu susretali sa standardima koje imaju hotelski lanci kao što su IBEROSTAR ili RIU hoteli. Ovaj hotel je 2014. godine dobio prestižnu nagradu putika “Trip advisor travelers' choice Award "
Lokacija:
Nalazi se u hotelskoj zoni Hammamet Jasmin, nedaleko od uređene turističke promenade i trgovačkog i turističkog centra “Nove Medine”, u blizini brojnh restorana, kafeterija i prodavnica.
Hotel:
Na velikom, dobro organizovanom hotelskom placu koji je na samoj obali (ne prelazi se ulica)  je smešten veliki otvoreni bazen sa kojeg se izlazi na uredjenu hotelsku plažu. U elegantnom lobiju hotela nalazi se 24h recepcija, menjačnica, hotelski bar. U okviru hotela postoji nekoliko, specijalizovanih restorana, snek barova, mavarski kafe, prodavnice suvenira..
Smeštaj:
U centralnoj zgradi nalazi se 260 moderno nameštenih klimatizovanih soba  opremljenih SAT Tv, kupatilo sa fenom, sef (uz doplatu), telefon.
Sport i zabava:
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, tenis , aerobik, aerobik u vodi, stoni tenis, pikado, časovi plesa, odbojka na pesku, fudbal, streljaštvo, bilijar, animacioni tim za goste svih uzrasta.
Hotel ima i kozmetički salon, fitnes salu, hamam, tursko kupatilo, masaža, saunu.
Golf  tereni udaljeni su  10 km.  Za decu hotel nudi  dečiji bazen, mini klub (od 4 do 12 godina), igralište.
Ishrana:
Hotelska usluga je na bazi All Inclusive, glavni obroci se služe u pansionskom restoranu (švedski sto).
Agencijska kategorizacija 4*+

Powered by jms multisite for joomla